EHBO cursus Noord-Holland

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Noord-Holland.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Amsterdam, Heerhugowaard.

noord-holland

Aankomende EHBO cursussen noord-holland

Snel opzoek naar een EHBO Cursus bij u in de buurt? Hier de aankomende cussusen op een rij van Eerstehulpinternationaal.nl in de provincie noord-holland:

Noord-Holland

Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland en telt ruim 2,7 miljoen inwoners. De hoofdstad van de provincie is Haarlem, de grootste stad is Amsterdam. Noord-Holland bestaat grotendeels uit een kopvormig schiereiland tussen de Noordzee, het IJsselmeer en de Waddenzee. In het zuiden grenst de provincie aan Zuid-Holland en Utrecht, in het oosten door middel van de Hollandse brug en de Houtribdijk aan Flevoland en in het noorden door middel van de Afsluitdijk aan de provincie Friesland. In het zuiden van de provincie bevinden zich de stedelijke gebieden van Amsterdam, Haarlem en de Haarlemmermeer met de luchthaven Schiphol en tevens het Gooi, eveneens een dichtbevolkt gebied, maar met een landschappelijk geheel ander karakter.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Noord-Holland:

Deze locatie is ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Beemster, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Bussum, Castricum, Den Helder, Diemen, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerken, Heemstede, Hilversum, Hoorn, Huizen, Laren,  Muiden, Naarden, Texel, Velsen en Zaanstad.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?