EHBO cursus Zuid-Holland

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Zuid-Holland.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Leiden.

zuid-holland

Aankomende EHBO cursussen zuid-holland

Snel opzoek naar een EHBO Cursus bij u in de buurt? Hier de aankomende cussusen op een rij van Eerstehulpinternationaal.nl in de provincie zuid-holland.

Zuid-Holland

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland aan de kust van De Noordzee. De hoofstad van de provincie is Den Haag, de grootste stad is Rotterdam. Zuid-Holland is één van de  dichtsbevolkte  en meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld. De provincie telt zo’n 3.,6 miljoen inwoners en heeft met maar 3403km2 een bevolkingsdichtheid van maar liefst 1282 inw./km2. Zuid-Holland is daarmee ook de bevolkingsrijkste provincie van Nederland. Zuid-Holland grenst aan de provincies: Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland, waarmee zij in het verleden tot 1840 één provincie vormde genaamd, Holland.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Zuid-Holland:

Deze locaties zijn ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Katwijk, Leerdam, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Molenwaard, Nieuwkoop, Noordwijk, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Schiedam, Vlaardingen, Waddinxveen, Wassenaar, Zoeterwoude en Zwijndrecht.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?