Partner – Anna Vastgoed & Cultuur

Vuurrood Veiligheid heeft al geruime tijd een samenwerking met Anna Vastgoed & Cultuur. Zo verzorgen wij de brandbeveiliging van de panden die Anna Vastgoed in beheer heeft. Daarnaast leiden we de medewerkers en beheerders op tot BHV’er. Hiervoor maakt Vuurrood Veiligheid gebruik van het Digitaal Platform voor Veiligheid

Objectenbeheer

Met het Digitaal Platform voor Veiligheid, krijgt u gemakkelijk overzicht van al uw objecten. Per object ziet u de resultaten van inventarisaties en checklisten, plannen van aanpak en het bedrijfsnoodplan. 

Tevens ziet u per object onze adviezen voor onderhoud en controle van preventieve middelen. Hierbij kunt u denken aan onderhoud en controle van de brandblussers, vluchtweg verlichting en nooduitgangen. 

Hieronder krijgt u een duidelijke impressie van de manier waarop wij object informatie en object gegevens verwerken en gebruiken om u een duidelijk overzicht te bieden. Indien gewenst kunnen we ook uw eigen controle lijsten verwerken en uploaden naar het Digitaal Platform voor Veiligheid. Dit kan bijvoorbeeld gaan over zaken die niet persé met veiligheid te maken hebben, maar waarvan u wel op één plaats overzicht wilt kunnen hebben. 

Digitaal Platform voor Veiligheid

Het Digitaal Platform voor Veiligheid is een initiatief van Vuurrood Veiligheid dat in 2020 is gelanceerd. Hiermee hebben wij een alles in één voorziening ontwikkeld waarmee u gemakkelijk zelf alles inzichtelijk heeft over veiligheid binnen uw organisatie. Met het Digitaal Platform voor Veiligheid kunnen wij u de volgende mogelijkheden bieden:

  • E-learnings voor u en uw personeel;
  • Online uw theoriedeelcertificaat behalen;
  • Eenvoudig overzicht van de certificaten behaald door u en uw personeel;
  • Gemakkelijk zelf checklisten afnemen;
  • Risico-Inventarisatie & -Evaluatie, Plan van Aanpak en Bedrijfsnoodplan volledig digitaal;
  • Objectenbeheer; 
  • Preventie & onderhoud;
  • Werkplekonderzoeken;
  • Uw offertes altijd inzichtelijk. 

Doordat wij alles in eigen beheer hebben omtrent het Digitaal Platform voor Veiligheid, kunnen wij makkelijk aanpassingen doen naar uw wens en kunnen wij u volledige maatwerk e-learnings aanbieden. De maatwerk e-learnings kunnen wij in overleg met u opmaken, op basis van de resultaten uit de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie en/of uw Bedrijfsnoodplan (al dan niet door ons zusterbedrijf Vuurrood Veiligheid opgesteld voor uw bedrijf).