EHBO cursus Drenthe

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Drenthe.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Meppel, Assen.

drenthe

Drenthe

Drenthe is een provincie in Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. Drenthe grenst aan de provincies Friesland, Groningen en Overijssel. Assen is de hoofdstad van de provincie en is tevens de grootste stad van Drenthe. De provincie Drenthe is geliefd voor haar natuur en haar landelijke karakter en is daarnaast ook nog steeds de dunstbevolkte provincie van Nederland. Drenthe staat nog altijd bekend om de hunebedden die daar te vinden zijn, van de 54 hunebedden die er zijn in Nederland, liggen er 52 in de provincie Drenthe.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen in de volgende steden van de provincie Drenthe:

Deze locatie is ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Aalden, Beilen, Borgor, Coevorden,  Dalen, Darp, De Wijk, Diever, Drouwen, Dwingeloo, Echten, Eelde, Ees, Emmen, Exloo, Gieten,  Hijken, Hoogeveen, Hooghalen, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Odoorn, Oranje, Orvelte, Roden, Ruinen, Veenhuizen, Witteveen, Yde, Zuidlaren en Zuidwolde.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?