Service

Een sterk kenmerk van eerstehulpinternationaal.nl is dat wij met veel interactie werken en trainingen op maat geven, dat wil zeggen toegespitst op de wensen en het karakter van de betreffende hobby, beroep, vakantie, sportvereniging, onderneming of instelling. Op deze manier worden de lesplannen en de begeleiding gevormd om de praktijk zo optimaal en effectief mogelijk te integreren. Bij de EHBO herhalingscursussen wordt het lesplan aan de hand van een intake-gesprek en/of historie uit ons eigen klantendatabase aangepast. Ieder jaar ander highlights van onderwerpen!Wij werken met gespecialiseerde, hoog gecertificeerde instructeurs die plezier hebben in het vak. Het aantal instructeurs dat tot de beschikking van eerstehulpinternationaal.nl staat, is groeiende en geeft garantie voor de groei voor de veiligheid door heel Nederland.

Sommige opleiders vinden dat bijvoorbeeld een EHBO cursus veel goedkoper en sneller kan. Maar wij van eerstehulpinternationaal.nl zijn er van overtuigd dat als het om veiligheid gaat, men niet spreekt over een verplichting maar een levensstijl die je wilt integreren. Het gaat tenslotte om de veiligheid van mensenlevens.

In onze EHBO opleidingen wordt alles wat nodig is om te weten op het gebied van
slachtofferhulp behandeld op een leerzame en didactische manier door hoog gecertificeerde instructeurs.Eerstehulpinternationaal.nl werkt volgens de richtlijnen van NVB.

Als u een bedrijf zoekt dat kwalitatief hoogwaardige cursussen en trainingen op het gebied van de slachtofferhulp verzorgt en ook nog tegen aantrekkelijke prijzen, dan bent u bij eerstehulpinternationaal.nl aan het goede adres in de gehele Benelux.
Schrijf je nu in….

Volg direct een EHBO cursus

Eerstehulpinternationaal.nl biedt verschillende EHBO cursussen aan, waaronder:

• Levensreddend Handelen cursus(1 dag)
• Levensreddend Handelen aan Kinderen cursus(1 dag)
• Eerste Hulp EHBO cursus – Basis (1 dagen) en Herhaling (1 dag)
• Eerste Hulp EHBO cursus aan Kinderen – Basis (1 dagen) en Herhaling (1 dag)