Kwaliteitszorg

Uitwerking logo

Het kwaliteitszorg systeem van NVB is hoogstaand.

Het doel van de strenge kwaliteitsprocedures van NVB is het borgen van de kwaliteit en inhoud van de cursussen en aangeboden lesstof, het monitoren van de tevredenheid van de cursisten en het beheersen en waar nodig bijsturen van de hoge kwaliteitsstandaard die NVB en haar trainincentra hanteren.

De procedures, die zijn opgesteld door NVB Quality Assurance Team en NVB Review Board hebben tot doel om instructeurs en trainingcentra te helpen bij het consistent volgen van de algemene- en cursusspecifieke richtlijnen en procedures.

Hoogstaande kwaliteitsgarantie

Kwaliteitszorg is geborgd door het continu monitoren van de cursusevaluaties die worden ingevuld door elke cursist. Door middel van onafhankelijke audits wordt er op toegezien dat de richtlijnen daadwerkelijk door de trainingcentra en haar instructeurs worden toegepast.

Overleg-didactische-form

Op deze manier biedt NVB de cursisten een hoogstaande kwaliteitsgarantie die zich kan meten met elk nationaal- en internationaal opleidingssysteem. In gevallen waarbij uit kwaliteitscontrole blijkt dat er niet wordt gewerkt volgens de voorgeschreven standaards en procedures, kunnen adequate sancties worden getroffen.

Onder de kwaliteitszorgprocessen vallen tevens zaken als gelijke behandeling, bescherming persoonsgegevens en onze klachtenprocedure.

Volg direct een EHBO cursus

Eerstehulpinternationaal.nl biedt verschillende EHBO cursussen aan, waaronder:

• Levensreddend Handelen cursus(1 dag)
• Levensreddend Handelen aan Kinderen cursus(1 dag)
• Eerste Hulp EHBO cursus – Basis (1 dagen)
• Eerste Hulp EHBO cursus aan Kinderen – Basis (1 dagen)

En wij bieden de volgende EHBO herhalingscursussen aan:

• EHBO herhaling
• EHBO aan kinderen herhaling
• Levensreddend handelen herhaling
• Levensreddend handelen kinderen herhaling

De cursussen EHBO Basis, EHBO Herhaling, Levensreddend handelen Basis en Levensreddend handelen Herhaling worden elke week aangeboden.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.