LEH

Levensreddende Eerste Hulp (LEH): Voor Alle Leeftijden en Behoeften

Onze cursussen Levensreddende Eerste Hulp (LEH) bij Vuurrood Veiligheid zijn ontworpen om individuen van alle leeftijden uit te rusten met de essentiële vaardigheden die nodig zijn om effectief te reageren in noodsituaties. Ons aanbod van LEH omvat:

  1. LEH Basis: Deze basiscursus behandelt fundamentele levensreddende technieken, waaronder basis Eerste Hulp, wondverzorging en principes van noodhulp. Deelnemers verwerven de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te helpen in kritieke situaties.
  2. LEH Herhaling: Levensreddende vaardigheden moeten regelmatig worden herhaald om effectief te blijven. Onze LEH Herhalingscursus biedt een opfrissing van essentiële vaardigheden, zodat deelnemers up-to-date blijven en vertrouwen behouden in hun kunnen.
  3. LEH Kind Basis: Kinderen vereisen gespecialiseerde zorg in noodsituaties, en onze LEH Kind Basis cursus richt zich op het aanleren van levensreddende vaardigheden die zijn afgestemd op pediatrische situaties. Deelnemers leren hoe ze effectief kunnen reageren op medische noodgevallen die specifiek zijn voor kinderen.
  4. LEH Kind Herhaling: Net als onze standaard herhalingscursus is deze optie bedoeld om kind-specifieke levensreddende vaardigheden op te frissen en te versterken voor deelnemers die eerder onze LEH Kind Basis training hebben gevolgd.

Bij Vuurrood Veiligheid geloven we dat iedereen voorbereid moet zijn om te reageren op noodsituaties en mogelijk levens te redden. Onze LEH-programma’s voorzien in diverse behoeften en situaties, en zorgen ervoor dat individuen en gemeenschappen goed zijn voorbereid op onverwachte gebeurtenissen. Doe met ons mee in onze missie om een veiligere en veerkrachtigere samenleving te creëren door vandaag nog in te schrijven voor onze LEH-cursussen.

Wilt u liever een specifieke datum voor een groep (vanaf 8 personen)? Dan kunt u een Maatwerk cursus aanvragen, voor meer informatie hierover kunt u naar de pagina Maatwerk

Heeft u nog vragen of wilt u wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Basispreventie
BHV Events
Veiligheidcentrum haaglanden
proseo
ARVEM
Anna vastgoed
huschka
sbb
albeda
ROC-midden-Nederland
ROC Mondriaan
Zadkine
mboRijnland
haagse hogeschool
Lid van de BVBN
Orange Acces
kiwa erkende opleiding
My Code95
Logo Kinderopvang
De Lunch Boxx
Vuurrood
TCR
firecontrol_google
NVB
Midden Nederland
Rotterdam Rijmond
Noord-Holland
GLR
 
Partner pagina: BVBN
landelijke sos alarm
EHBO op School
Partner pagina: GWO
partner basispreventie
EHBO sporters
Partner pagina: ARVEM
Ecabo erkend-leerbedrijf
EHBO senioren
Partner pagina: SBB
Brandwondenstichting
EHBO horeca
Nederlandse Hartstichting
EHBO evenementen
wij_steunen
partner KIWA
Nikta-Acute-Zorg-logo2019v1
Nikta e-learning gecertificeerd
Nikta_kwaliteitsmanagement
code-95-button
 
Landelijk Maatwerk
EHBO