Veiligheidscentrum

Opleiding en adviescentrum. Het faciliteren van veiligheidstrainingen op een gezamenlijk trainingscentrum die eveneens voor derden te huur is. We zijn een multi-functionele full-service locatie voor de zakelijke markt. Niet alleen in Den Haag, maar in elke regio van de Benelux.

In onze nieuwe veiligheidscentrums kunnen de bezoekers voor allerlei aspecten terecht in samenwerking met onze partners, dus ook om de ruimtes “alleen” te huren. Voor verschillende arbodiensten en deskundige hebben wij ook spreekkamers en vergaderruimtes. Voor trainingen zoals EHBO, BHV, VCA en dus allerlei soorten theoretische en praktische opleidingen hebben wij training ruimtes / huur-units.

Hier is dus voldoende ruimte (ook in de buitenlucht) en dit is makkelijk bereikbaar (gratis parkeren) om bij uw training of bespreking of workshop ook realistische de ruimte te hebben. En eventueel al de oefeningen te kunnen doen om de praktijk-ervaring met de aanwezige oefenobjecten als “maatwerk” aan te kunnen bieden.

locatie_junostaete

Ook hebben wij hier onze showroom met preventiematerialen waar wij de nieuwste technieken op de markt kunnen laten zien voor het waarborgen van de veiligheid.

P1040892
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
img_2579
container
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanuit Den Haag bieden wij samen met onze partners de “extra” vervoerservice (ook te water), beveiliging, brandwachten en EHBO diensten. Dit is dus uw locatie voor een totaalpakket met eventueel evenementenondersteuning en de verhuur van preventie en cursus -materialen.

Uiteraard kunt u een afspraak maken om ons opleidingscentrum zelf te bezoeken. En zijn onze faciliteiten en prijzen variabel te bespreken naar uw wensen. Neemt u dan contact met ons op.

locatie_junostaete2locatie_zonweg

Veiligheidscentrum Haaglanden in beeld

Door SBB zijn dit jaar filmopnames gemaakt van één van onze stagiaires facilitaire dienstverlening binnen Veiligheidscentrum Haaglanden. In deze video krijgt u een mooie impressie van onze locatie en van onze werkwijze.