EHBO cursus Friesland

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Friesland.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Leeuwarden.

friesland

Friesland

Friesland  is een  provincie  in het noorden van Nederland. De provincie telt ruim 600.000 inwoners en heeft Leeuwarden als hoofdstad. Friesland grenst aan de provincies Drenthe, Flevoland, Groningen en Overijssel. Tevens is Frieland ook verbonden aan Noord-Holland doormiddel van de Afsluitdijk. Daarnaast behoren de waddeneilanden: Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog ook bij de provincie Friesland. Bijzonder aan de provincie Friesland is, dat zowel het Fries als het Nederlands de status van bestuurstaal heeft. Friesland is daarmee de enige provincie in héél Nederland waar verschillende bestuurstalen worden gehanteerd.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Friesland:

Deze locatie is ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Ameland, Anjum, Appelscha, Dokkum, Drachten, Franeker, Grau, Harlingen, Heereveen, Hindeloopen, Joure, Lemmer, Makkum, Rijs, Schiermonnikoog, Sneek, Terschelling, Vlieland, Wartum, Wolvega en Wortum.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?