EHBO cursus Gelderland

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Gelderland.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Nijmegen, Apeldoorn, Doetinchem.

gelderland

Aankomende EHBO cursussen gelderland

Snel opzoek naar een EHBO Cursus bij u in de buurt? Hier de aankomende cussusen op een rij van Eerstehulpinternationaal.nl in de provincie gelderland:

Gelderland

Gelderland is  de grootste provincie van Nederland. De provincie is gelegen in het midden en oosten van Nederland en wordt  in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland,  in het westen door de provincie Utrecht en in het noordwesten door de provincie Flevoland. De hoofdstad van Gelderland is Arhnem, echter is Nijmegen de grootste stad van de provincie. Gelderland kan onderverdeeld worden in 4 delen: de stadsregio Arnhem Nijmegen, het Rivierland, de Veluwe en de Achterhoek.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Gelderland:

Deze locatie is ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Aalst, Arnhem, Barneveld, Beuningen, Bennekom, Borculo, Bredevoort, Bronkhorst, Buren, Culemborg, Doesburg, Druten, Duiven, Groenlo, Harderwijk, Hattem, ’s-Heerenberg, Lochem, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Ruurlo, Scherpenzeel, Terborg, Tiel, Ubbergen, Wageningen, Westervoort, Wijchen, Zaltbommel, Zevenaar en Zuthpen.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?