EHBO cursus Groningen

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Groningen.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Groningen.

groningen

Aankomende EHBO cursussen Groningen

Snel opzoek naar een EHBO Cursus bij u in de buurt? Hier de aankomende cussusen op een rij van Eerstehulpinternationaal.nl in de provincie groningen:

Groningen

Groningen is een provincie ten noordoosten van Nederland met bijna 600.000 inwoners, waarvan één derde in de gelijknamige hoofdstad Groningen woont. De provincie Groningen wordt ook wel Stad en Ommeland genoemd, omdat historisch de stad en het omringde platteland een gelijkwaardige positie in het gewest innamen. Groningen grenst aan de provincies Drenthe en Friesland. Daarnaast ligt de provincie Groningen aan de Waddenzee en behoren de onbewoonde waddeneilanden: Rottumoroog, Rottumorplaat, Zuiderduintjes ook bij de provincie.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Groningen:

Deze locatie is ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Appingedam, Bedum, Delfzijl, Haren, Hoogezand, Leek, Marum, Musselkanaal, Oude Pekela, Sappemeer, Scheemda, Stadskanaal, Ter Apel, Uithuizen, Wildervank, Winschoten en Winsum.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?