EHBO cursus Limburg

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Limburg.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Heerlen, Venlo.

limburg

Aankomende EHBO cursussen Limburg

Snel opzoek naar een EHBO Cursus bij u in de buurt? Hier de aankomende cussusen op een rij van Eerstehulpinternationaal.nl in de provincie Limburg:

Limburg

Limburg is een provincie ten zuidoosten van Nederland en telt zo’n 600.000 inwoners. De provincie Limburg wordt in het noordoosten begrensd door Gelderland, in het noordwesten door Noord-Brabant, in het westen en zuiden door de Belgische provincies Limburg en Luik en in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De hoofstad van de provincie Limburg is Maastricht. Naast onder andere fruitteelt, overige landbouw, chemie, dienstverlening en toerisme is een opmerkelijk veel voorkomend  economisch activiteit  in Limburg en dat is bierbrouwen.  Er zijn hedendaags nog zo’n 10 bierbrouwerijen actief in Limburg waaronder grote namen als: Lindeboom, Gulpener, Hertog Jan en de Ridder.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Limburg:

Deze locatie is ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Arcen, Born,  Echt, Gennep, Kessel, Kerkrade, Maastricht, Monfort, Neeritten, Nieuwstadt, Roermond, Sittard, Stein, Stevensweert, Susteren, Thorn, Urmond, Valkenburg, Weert en Wessum.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?