EHBO cursus Noord-Brabant

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Noord-Brabant.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Eindhoven, Bergen op Zoom, Breda, s-Hertogenbosch, Tilburg.

noord-brabant

Aankomende EHBO cursussen Noord-Brabant

Snel opzoek naar een EHBO Cursus bij u in de buurt? Hier de aankomende cursussen op een rij van Eerstehulpinternationaal.nl in de provincie noord-brabant:

Noord-Brabant

Noord-Brabant is een provincie ten zuiden van Nederland. De grootste stad naar inwonertal is Eindhoven echter, is de hoofdstad van de provincie ’s-Hertogenbosch. Noord-Brabant  grenst in het oosten aan de provincie Limburg, in het westen aan Zeeland en in het noorden aan de provincies Zuid-Holland en Gelderland. Opmerkelijk aan Noord-Brabant zijn het aantal inwoners in de gemeenten, 7 van de 10 grootste gemeenten van Nederland liggen in Noord-Brabant. Tezame komt de provincie Noord-Brabant op zo’n 2,5 miljoen inwoners.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Noord-Brabant:

Deze locatie is ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Aalst, Baarle, Beek, Best, Essen, Helmond, Kaatsheuvel, Overloon, Oss, Uden, Valkenswaard, Veghel en Waalwijk.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?