EHBO cursus Overijssel

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Overijssel.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Zwolle, Almelo.

overijssel

Aankomende EHBO cursussen overijssel

Snel opzoek naar een EHBO Cursus bij u in de buurt? Hier de aankomende cussusen op een rij van Eerstehulpinternationaal.nl in de provincie overijssel:

Overijssel

Overijssel is een provincie ten oosten van Nederland. De rivier de IJssel vormt in het zuidwesten grotendeels de natuurlijke grens met Gelderland. Overijssel grenst in het noorden aan Drenthe, in het westen aan Flevoland en in het uiterste noordwesten aan Friesland. De hoofdstad van de provincie Overijssel is Zwolle. Overijssel wordt gekenmerkt door de sterke aanwezigheid van Hanzesteden. Dit zijn steden die lid zijn van het Hanzeverbond, een verbond dat er oorspronkelijk voor zorgde dat handel drijven met onze buurlanden (Jurisdisch) gemakkelijker zou maken. Ondanks dat dit tegenwoordig allemaal digitaal gaat en de Hanzesteden niet meer nodig zijn, is Overijssel wél altijd een belangrijke doorvoerprovincie gebleven.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Overijssel:

Deze locatie is ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Delden, Deventer, Diepenheim, Enschede, Genemuiden, Goor, Gramsbergen, Hardenberg, Hasselt, Kampen, Oldenzaal, Ommen, Ootmarsum, Rijssen, Steenwijk en Wilsum.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?