EHBO cursus Utrecht

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Utrecht.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Amersfoort, Utrecht.

utrecht

Aankomende EHBO cursussen Utrecht

Snel opzoek naar een EHBO Cursus bij u in de buurt? Hier de aankomende cussusen op een rij van Eerstehulpinternationaal.nl in de provincie utrecht:

Utrecht

Utrecht is een provincie  in het midden van Nederland en is met een oppervlakte van  1385 km2 ook de kleinste provincie van Nederland. De dichtbevolkte en centraal gelegen provincie wordt algemeen tot de randstad gerekend. De hoofdstad en tevens de grootste stad van de provincie wordt ook Utrecht genoemd. Utrecht grenst  in het westen aan Zuid-Holland,  in het oosten aan Gelderland en in het noorden aan de provincie Noord-Holland. Utrecht kent een grote verscheidenheid  aan landschappen. Centraal ligt de hoofdstad met forensenplaatsen als Nieuwe-Gein en Houten in het zuiden en Maarssen in het noorden. Ten zuidwesten van dit stedelijk gebied  ligt de landelijke Lopikerwaard en ten noordwesten ervan het veenweidegebied rond Vinkeveen en Mijdrecht. Bovendien wordt de provincie in het oosten doorsneden door de Utrechtse Heuvelrug en liggen langs de zuidflank van deze oude stuwwal veel lommerrijke plaatsen als Zeist, Driebergen-Rijsenburg en Doorn.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Utrecht:

Deze locaties zijn ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Amerongen, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunschoten-Spakenburg, Cattenbroek, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Elst, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Soest, Veenendaal, Woerden en Zeist.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nlof bel naar +31(0)70-2050009.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?