EHBO cursus Zeeland

Eerstehulpinternationaal.nl levert EHBO curssusen en trainingen in Zeeland.
Deze locaties bevinden zich in de steden: Goes.

zeeland

Aankomende cursussen zeeland

Snel opzoek naar een EHBO Cursus bij u in de buurt? Hier de aankomende cussusen op een rij van Eerstehulpinternationaal.nl in de provincie zeeland:

Zeeland

Zeeland is een provincie in het zuidewesten van Nederland. Zeeland grenst aan de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en voor een klein stuk Antwerpen. De hoofdstad en tevens de grootste plaats van de provincie is Middelburg. Vlissingen en Terneuzen zijn belangrijke havenplaatsen met grote industriegebieden. Goes ligt centraal op Zuid-Beveland en heeft naast Middelburg, door de geografische ligging, een belangrijke centrumfunctie. Zeeland heeft heel lang nog veel eigen van haar cultuuruitingen weten vast te houden. Daarbij moeten we bijvoorbeeld denken aan traditionele klederdrachten, ringsteken, boterbabbelaars en niet te vergeten de Zeeuwse bolus.

Eerstehulpinternationaal biedt inloopcursussen aan in de volgende steden van de provincie Zeeland:

Deze locatie is ook goed te bereiken voor deelnemers uit: Axel, Domburg, Hulst, IJzendijke, Kampeland, Kapelle,  Middelburg, Nieuwdorp, Oost-Souburg, Vlissingen, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen en Zierikzee.

Zijn onze inlooplocaties niet geschikt voor u, of kunt u géén datum vinden waarop u tijd heeft? Stuur dan een mail naar info@eerstehulpinternationaal.nl of bel naar +31(0)70-2050009.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?