EHBO cursus Den Haag

EHBO cursus Den Haag

Bent u op zoek naar een EHBO cursus in Den Haag? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Eerstehulpinternationaal heeft op het gebied van Gezondheid en EHBO een training centrum in de Binckhorst te Den Haag. Dit is dichtbij de snelweg A12 en het Prins Clausplein aansluitend aan A4 en A13. Tevens zijn wij ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In ons nieuwe opleidingscentrum kunnen de cursisten praktijkervaring opdoen en realistisch trainen met de aanwezige oefenobjecten. Benieuwd wanneer de eerst volgende EHBO cursus Den Haag wordt gegeven?

Meer informatie over de verschillende Eerste Hulp EHBO cursussen;

Wilt u meer informatie over het internationaal erkend keurmerk Eerstehulpinternationaal.nl?

Bekijk uw certificaat overstapmogelijkheden hier…
Wilt u meer informatie over het EHBO certificaat of het EHBO examen?

Voor andere talen, lees-, schrijf- of leermoeilijkheden klik hier…

Voor overige vragen raadpleeg de FAQ

Heeft u meer dan 5 cursisten vraag dan hier een offerte aan.

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is met zo’n 515.880 inwoners de op twee na grootste stad van Nederland. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd en het is ook de residentie van het koninklijk huis. Ondanks dat Den Haag niet de hoofdstad is van Nederland, vervult deze stad een belangrijke rol die meestal aan een hoofdstad voorbehouden is. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag.

Den Haag wordt de stad van Vrede & Recht genoemd om haar vele  nationale- en internationale rechtscolleges. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: de Hoge Raad, het Internationaal Gerechtshof van de VN, de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens en het Internationaal Strafhof. Naast haar politieke invloed, is Den Haag ook nog steeds zeer rijk aan natuur. Verspreid door de stad liggen enkele kleinere- en grotere parken zoals: het Rosarium, St. Hubertuspark, Marlot, de Paleistuin, Wapendal, de Bosjes van Pex, het Westbroekpark en het zuiderpark.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?